Félix Vázquez

Colección de Retratos

16-30 Jan 2015
16-30 Jan 2015

Since 2012, photographer, documentary maker and sound technician Félix Vázquez (1977) has made a series of video dance portraits of contemporary flamenco dancers/choreographers, varying in length from 30 seconds to 6 minutes.

Veelal opgenomen in ruimtes die deel uitmaken van de dagelijkse danspraktijk, als repetitielokalen, hotels, luchthavens, stations, tonen deze korte films jonge dansmakers in vervreemdende situaties aan het werk. De collectie telt nu 16 portretten met een totale duur van 45 minuten.

Félix Vázquez maakt tijdens het festival in situ een nieuwe korte dansfilm van de festivalcreatie Bagatelles van danseres Ana Morales en geluidskunstenaar Enrique Tomás.

Colección de Retratos is te zien op 16 en 17 januari in de Rotterdamse Schouwburg en op 22, 23 en 30 januari in Muziekgebouw aan 't IJ.

VI | Flamenco Biënnale NL 2017 | Pablo Martin Caminero by Felix Vazquez

VI | Flamenco Biënnale NL 2017 | Sara Cano & Félix Vázquez in Amsterdam

Félix Vázquez

Colección de Retratos

Support Flamenco Biennale
Félix Vázquez
Colección de Retratos
Stream16 Jan. 2015
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Félix Vázquez
Colección de Retratos
Stream16 Jan. 2015

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd