Belén Maya

Los Invitados

16 Jan 2015
16 Jan 2015

Grand opening of the festive commemorative edition of the 5th Flamenco Biennial.

In deze openingsvoorstelling van de vijfde Flamenco Biënnale Nederland nodigt danseres en choreografe Belén Maya ons uit voor een feest.

Een feest van flamenco waar het leven met dans, zang, en gitaar gevierd wordt. De gastvrouw pakt groots uit: met maar liefst vier zangers, twee gitaristen en jong aanstormend talent Ana Morales deelt ze haar persoonlijke flamencowereld, met verstilde momenten en vrolijke ontladingen als het leven zelf. Belén Maya, de rebelse Sevillaanse dochter van de beroemde flamencodansers Mario Maya en Carmen Moura, slechtte in haar rijke carrière al menig heilig flamencohuisje. Traditie en vernieuwing komen samen in deze voorstelling, die een liefdevolle ode is aan haar jong gestorven moeder.

Traditiegetrouw opent de Flamenco Biënnale in Rotterdam. De Rotterdamse Schouwburg bruist van eigentijdse flamenco tijdens onze feestelijke lustrumeditie met de internationale flamencotop, spetterende pre-en afterparties in de foyer en een openbare ritmeworkshop voor iedereen.

LOS INVITADOS - Compañía Belén Maya.

Compañía Belén Maya: "Los invitados", Teatro Central.

Belén Maya

Los Invitados

Support Flamenco Biennale
Belén Maya
Los Invitados
Stream16 Jan. 2015
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Belén Maya
Los Invitados
Stream16 Jan. 2015

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd