Nieuws
24 Mar. 2020

Flamenco Biënnale intermezzo serie maart 2020 afgelast

Via de sociale mediakanalen heeft het nieuws u natuurlijk al bereikt: om een verdere uitbraak van het coronavirus in te perken heeft de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM per direct een verbod op alle evenementen tot 1 juni 2020 afgekondigd. Om deze veiligheidsreden werd afgelopen maand de Flamenco Biënnale Intermezzo Tournee 13-17 maart 2020 geannuleerd.

Het gezelschap van Eva Yerbabuena was al onderweg naar Nederland, toen tijdens de persconferentie donderdag 12 maart de corona-maatregelen bekend werden gemaakt. In de lobby van ons festival hotel Lloyd verwelkomden we flamenco-dansicoon Eva Yerbabuena en haar crew met een drankje en bitterballen, terwijl ons productieteam in allerijl de terugvluchten omboekten. Gelukkig hebben we de gehele crew de volgende dag op tijd terug naar Spanje weten te krijgen.

Met de theaters zijn we op dit moment op zoek naar naar vervangende data voor de tournee ‘Cuentos de Azúcar’ | Sugar Tales en het zangrecital ‘Directo’ van Alfredo Tejada & Patrocinio Hijo.

We houden u op de hoogte via deze weg en onze Facebook en Instagram pagina's, waar we mooie terugblikken van onze vorige biënnale 2019 zullen geven. Ook houden we via die kanalen op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot ons komende intermezzo in juni (corona volente) en natuurlijk de VIII Flamenco Biënnale Nederland.