Word donateur en maak het mogelijk!

Nieuwsgierig naar andere geluiden, dwarse stappen, eigentijdse choreografieën en een eeuwenoude zang? Word Donateur van de Flamenco Biënnale Nederland en laat uw ziel prikkelen. Met uw bijdrage, klein of groot, helpt u ons een podium te bieden aan de rijke flamenco-traditie in volle beweging en verscheidenheid, in een avontuurlijke festivalprogrammering, eigen creaties en (co)producties. Met uw steun kunnen wij ons blijven onderscheiden door de traditie spannende allianties aan te laten gaan met eigentijdse dans en muziek, jazz, klassiek, barok en oosterse muziek. Als dank ontvangt u een leuk welkomstcadeautje. Daarnaast blijft u op de hoogte van onze activiteiten door middel van onze nieuwsbrief. U kunt ervoor kiezen om uw bijdrage maandelijks of jaarlijks te laten incasseren, voor een bedrag dat u zelf kiest.

Periodieke schenking

Wilt u doneren met belastingvoordeel? Zet uw donatie dan om in een periodieke schenking van vijf jaar. Middels een schenkingsovereenkomst maakt u meteen gebruik van belastingvoordeel via de Geefwet, omdat de Flamenco Biënnale de culturele ANBI-status heeft.

Om van dit fiscale voordeel gebruik te maken, kunt u mailen naar vrienden@flamencobiennale.nl. Wij sturen u het schenkingsformulier per mail of per post toe.

Eenmalige donatie

Ook eenmalige donaties zijn van harte welkom. U kunt uw donatie overmaken naar het rekeningnummer van de Flamenco Biënnale: NL37 INGB 0004 2892 76. Of doe uw donatie via de donatieknop.

Pakket 1

€50 per jaar

 

Pakket 2

€100 per jaar

Pakket 3

€250 per jaar