Steun de Flamenco Biënnale en maak het mogelijk!

Nieuwsgierig naar andere geluiden, dwarse stappen, eigentijdse choreografieën en een eeuwenoude zang? Word Vriend van de Flamenco Biënnale Nederland en laat je ziel prikkelen. Met een bijdrage, klein of groot, help je ons een podium te bieden aan de rijke flamenco-traditie in volle beweging en verscheidenheid, in een avontuurlijke festivalprogrammering met eigen creaties en (co)producties.

Dankzij de steun van vele vrienden kunnen wij ons blijven onderscheiden door de traditie spannende allianties aan te laten gaan met eigentijdse dans en muziek, jazz, klassiek, barok en oosterse muziek.

Vrienden van de Biënnale

Je kan Vriend of Begunstiger worden voor korte of langere tijd. Je kunt ervoor kiezen om een bijdrage maandelijks of jaarlijks te laten incasseren, voor een bedrag naar keuze. Heb je vragen? Mail naar vrienden@flamencobiennale.nl.

Doneren met belastingvoordeel

De Flamenco Biënnale Nederland is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een schenking is daarom fiscaal aftrekbaar.

Hoeveel je fiscaal mag aftrekken, hangt af van de soort en grootte van de gift. Goed om te weten: schenkingen aan verschillende organisaties mogen bij elkaar opgeteld worden. Gebruik deze rekenmodule om je fiscale voordeel uit te rekenen. De openbare gegevens van onze ANBI kan je inzien op anbi.federatiecultuur.nl.

Om van dit fiscale voordeel gebruik te maken, mail naar: vrienden@flamencobiennale.nl. Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Eenmalige donatie

Ook eenmalige donaties zijn van harte welkom. Je kan je donatie overmaken naar het rekeningnummer van de Flamenco Biënnale: IBAN NL37 INGB 0004 2892 76, of gebruik de box hieronder.