Steun de Flamenco Biënnale en maak het mogelijk!

Nieuwsgierig naar andere geluiden, dwarse stappen, eigentijdse choreografieën en een eeuwenoude zang? Word Vriend van de Flamenco Biënnale Nederland en laat je ziel prikkelen. Met een bijdrage, klein of groot, help je ons een podium te bieden aan de rijke flamenco-traditie in volle beweging en verscheidenheid, in een avontuurlijke festivalprogrammering met eigen creaties en (co)producties.

Dankzij de steun van vele vrienden kunnen wij ons blijven onderscheiden door de traditie spannende allianties aan te laten gaan met eigentijdse dans en muziek, jazz, klassiek, barok en oosterse muziek.

Je kunt ervoor kiezen om een bijdrage maandelijks of jaarlijks te laten incasseren, voor het bedrag van je keuze.
Je kan ook Vriend of Begunstiger worden voor korte of langere tijd. De Flamenco Biënnale Nederland is een culturele ANBI. Als je een periodieke gift vastlegt in een schenkingsovereenkomst (vanaf € 90 per jaar), dan is dat fiscaal aantrekkelijk. Wil je vriend of begunstiger worden en heb je vragen? Mail naar: info@flamencobiennale.nl

Vrienden van de Biënnale

Wil je doneren met belastingvoordeel? Zet je donatie dan om in een periodieke schenking van vijf jaar. Middels een schenkingsovereenkomst maak je meteen gebruik van belastingvoordeel via de Geefwet. Stichting Flamenco Biënnale is door de Belastingdienst aangewezen als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) – je gift is daardoor onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De openbare gegevens van onze ANBI kan je inzien op de website van Federatie Cultuur. Om van dit fiscale voordeel gebruik te maken, mail naar: vrienden@flamencobiennale.nl Wij sturen dan het schenkingsformulier per e-mail of per post.

Eenmalige donatie

Ook eenmalige donaties zijn van harte welkom. Je kan je donatie overmaken naar het rekeningnummer van de Flamenco Biënnale: IBAN NL37 INGB 0004 2892 76, of gebruik de box hieronder.