Flamenco proeven
Flamenco Proeven is een spannend concept waarin we je uitnodigen voor een bijzondere flamencodis, een kijkje in de Andalusische én de flamencokeuken. Onder het genot van een drankje en een hapje leer je onder leiding van Antje Herber, Mascha Meijman en hun Spaanse special guests de basisingrediënten van de flamenco: palmas (klappen), jaleos (aanvuren), nudillos (ritmes roffelen op de tafel) en natuurlijk een beetje cante (zang). Zo ‘proef’ je flamenco als in Andalusië.
14 jan 18:30 uur – Rotterdamse Schouwburg, reserveren via mail@cafefloor.nl
15 jan 17:30 uur – Korzo, Den Haag, alleen in passe-partout
22 jan 18:00 uur – Podium Mozaïek, Amsterdam
24 jan 18:00 uur – Lloyd Hotel, Amsterdam. Een kaartje kost € 25 incl. drankje. Reserveren: via proeven@flamencobiennale.nl (tot 22 jan) Het aantal plaatsen is beperkt.