Luna Zegers

Luna Zegers Kwartet

14-15 jan 2017
14-15 jan 2017

Toen jazz-zangeres Luna Zegers ‘de Spaanse oerkreet’ ontdekte in de rauwe stem van de legendarische Camarón de la Isla, wist ze wat haar te doen stond. Ze reisde spoorslag af naar Sevilla en dompelde zich onder in de flamenco, die haar de muzikale expressie bood voor haar eigen zieleroerselen. In 2015 studeerde ze als eerste buitenlander af in flamenco-zang aan het conservatorium in Barcelona.
Luna’s liefde voor flamenco is sterk verweven met haar levensverhaal, dat is samengebald op haar debuutalbum ‘Entre dos Mundos’ (Tussen twee Werelden), waarvoor ze zelf de teksten schreef en ook tekent voor de composities en arrangementen. Luna bezingt dat wat haar gemaakt heeft tot wat ze nu is, thema’s als verdriet, verlies, hernieuwde levenslust, hoop en liefde, diep persoonlijke verhalen gegoten in Flamenco. Ze beweegt zich daarbij als een vis in het water tussen verschillende werelden, tussen Spanje en Nederland, tussen jazz en flamenco.

14 januari 20:30 uur RASA, Utrecht (Double Bill met Tino van der Sman)
15 januari 19:00 uur Korzo, Den Haag

Luna Zegers

Luna Zegers Kwartet

Steun Flamenco Biennale
Luna Zegers
Luna Zegers Kwartet
Stream14 Jan. 2017
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Luna Zegers
Luna Zegers Kwartet
Stream14 Jan. 2017

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd