Samba Salad & Masflamenco

¡Van de Hak op de Tak! (5+)

17-18 jan 2015
17-18 jan 2015

Een unieke combinatie van internationale podiumkunstenaars uit de Nederlandse jeugdtheater en flamencowereld. Van de makers van het succesvolle flamenco sprookje Flamenkita dat in première ging tijdens de Flamenco Biënnale van 2011 en daarna met groot succes meer dan 100 maal speelde voor volle zalen in Nederland en België.

Een Flamenco Pretconcert - Flamenco in kindermaten, een belevenis voor de hele familie (vanaf 5 jaar).

In het flamencoclubhuis - de Spaanse Peña- van Antonio en Carmen wordt het publiek van harte uitgenodigd om mee te doen in een aanstekelijke mix van Alegrias, Rumbas en Bulerias met verrassende uitstapjes naar Cubaanse- Arabische-, en Salsa muziekstijlen, gebracht met humor, poëzie en oprecht enthousiasme. Vurige dans, knallende hakken, snelle gitaren ondersteund door piano, contrabas, en percussie met gevoel voor zowel het kinder- als het ouderlijk oor. Zing, klap en dans met ons mee! Nieuwe composities met eigentijdse Nederlandse teksten van o.a. Sjoerd Kuyper en Herman Link, vertalingen van Garcia Lorca e.a. Een aanstekelijke flamenco beleving met veel interactie voor het jonge publiek. Kam je haren strak naar achteren, doe een grote bloem in je haar, trek je flamencorok aan, zet een mooie Spaanse hoed op!" Vergeet je dansschoenen niet en neem een waaier mee want het wordt heel warm! Hoor! De gitaar roept ons! ¡Olé!

"Flamenkita, Één van de leukste flamencoproducties van de afgelopen jaren!" Marlies Jansen (Mundo Flamenco magazine 2013)

¡Van de Hak op de Tak! was ook te zien op 18 januari in de Rotterdamse Schouwburg en 28 januari in De Nieuwe Regentes in Den Haag

Samba Salad & Masflamenco

¡Van de Hak op de Tak! (5+)

Steun Flamenco Biennale
Samba Salad & Masflamenco
¡Van de Hak op de Tak! (5+)
Stream17 Jan. 2015
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Samba Salad & Masflamenco
¡Van de Hak op de Tak! (5+)
Stream17 Jan. 2015

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd