Ana Morales

Workshop Ana Morales

19-21 jan 2015
19-21 jan 2015

Ana Morales (Barcelona, 1982) verdeelt momenteel haar tijd tussen haar eigen voorstellingen en haar rol als solist in het Ballet Flamenco de Andalucía. Eerder werkte zij met onder andere Antonio el Pipa, Eva la Hierbabuena, Javier Latorre en Andrés Marín.

Ze danste in de film Iberia van Carlos Saura en ontving in 2009 de befaamde dansprijs van het Festival Internacional van La Unión. Op het podium wordt zij geroemd om haar sterke expressie en sensualiteit, en virtuositeit, maar ook haar lef bij het ontwikkelen van vernieuwende projecten, zoals ReciclArte, waarin ze danst in kleding van hergebruikte materialen als jutten zakken, papier...(te zien bij onze volgende Intermezzo Flamenco Serie 2015/16).

Op de Flamenco Biënnale Nederland V is zij te zien in de openingsvoorstelling Los Invitados van Belén Maya, maar ook in een project dat zij ontwikkelde in opdracht van het festival: Bagatelles, samen met geluidskunstenaar Enrique Tomás. Als lerares is zij erg geliefd binnen en buiten Spanje. De flamencokritiek in Spanje kenmerkt haar als dé grote belofte voor de toekomst.

Ana Morales.De sandalia a tacón.

Ana Morales

Workshop Ana Morales

Steun Flamenco Biennale
Ana Morales
Workshop Ana Morales
Stream19 Jan. 2015
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Ana Morales
Workshop Ana Morales
Stream19 Jan. 2015

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd