Paquito González

Workshop percussie

24 jan 2015
24 jan 2015

Paquito González (Sanlúcar de Barrameda, 1981) is een van de bekendste en meest toonaangevende percussionisten binnen de flamencowereld. Paco de Lucía, Vicente Amigo, Miguel Poveda, Gerardo Núñez en Tomatito zijn slechts enkele van de grote namen met wie hij samenwerkt.

Zijn percussiespel wordt gekenmerkt door zijn fijngevoelige stijl, zijn zowel diepe als brede kennis van de genres en zijn feilloze techniek. Zijn didactische dvd Didáctivo de Cajón is een standaardwerk voor flamencopercussionisten. Tijdens het festival treedt hij op met Marina Heredia en met zijn eigen groep Ultra High Flamenco, samen met drie coryfeeën uit de Nederlandse jazz- en improscene: Oene van Geel, Maarten Ornstein en Tony Roe.

Deze tweedaagse workshop is interessant voor cajónspelers van midden- en gevorderd niveau, die hun flamencorepertoire en –techniek willen uitbreiden.

Paquito González probando sonido...

Paquito González

Workshop percussie

Steun Flamenco Biennale
Paquito González
Workshop percussie
Stream24 Jan. 2015
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Paquito González
Workshop percussie
Stream24 Jan. 2015

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd