Pablo Martín Caminero Trio

Al Toque

30 Jan 2021
30 Jan 2021

Flamenco Biënnale 2021 (A)Live & Streaming

Met 'Al Toque' slaat Pablo Martín Caminero stevige bruggen tussen jazz en flamenco. Het album is een subliem jazz-saluut aan de flamencogitaar. Caminero brengt eigen composities maar ook flamencogitaarklassiekers gearrangeerd voor piano, bas en drums. Een typische jazzbezetting dus, met een klassiek pianorandje.

Pablo Martín Caminero presenteerde het album voor het eerst tijdens de Flamenco Biënnale 2021 (A)Live & Streaming. In volle winterse lockdown kwamen we toen vanuit Madrid en Sevilla je huiskamer in wervelen met een onvergetelijk online festival. Met unieke livestreams van dansmakers Rocío Molina, Andrés Marín, Ana Morales en Vanesa Aibar, en van de jazzflamenco-trio’s van Pablo Martín Caminero en Daniel García Diego.

We ontvingen zoveel blije en enthousiaste reacties dat we de opnames graag blijvend beschikbaar stellen. Je kan gratis kijken, maar een donatie is van harte welkom - gebruik daarvoor de box rechts op deze pagina.

Geniet van het concert!

Pablo Martín Caminero, spraakmakend en veelzijdig contrabassist uit de jazzflamenco-scene van Madrid, is een muzikale veelvraat. Hij stapt met veel plezier dwars door alle genres heen, van klassiek tot jazz, tot flamenco.

Pablo Martín Caminero Trio

Al Toque

Duration
1 uur 15 minuten

Support Flamenco Biennale
Pablo Martín Caminero Trio
Al Toque
Stream30 Jan. 2021
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Pablo Martín Caminero Trio
Al Toque
Stream30 Jan. 2021

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd