Daniel García Diego Trio

Travesuras

31 Jan 2021
31 Jan 2021

Online streaming event

15 oktober 2021 om 20.00 CET

[English below]
Als opmaat naar de LIVE Flamenco Biënnale 2021 Part 2 hernemen we van 14 tot en met 17 oktober nog één keer de online editie Flamenco Biënnale (A)Live & Streaming waarmee we in volle winterse lockdown je vanuit Madrid en Sevilla je huiskamer kwamen binnen wervelen. We ontvingen zoveel blije en enthousiaste reacties dat we de streams nog één keer online beschikbaar stellen tot en met 24 oktober! Geniet in deze exclusieve REPLAY nog één keer van dansmakers Rocío Molina, Andrés Marín, Ana Morales, Vanesa Aibar en de jazzflamenco-trio’s van Pablo Martín Caminero en Daniel Diego García.

Concert op donatie

Dit streaming event is gratis, maar een symbolische donatie is van harte welkom! (Gebruik daarvoor het donatieblok rechts op de pagina)

Daniel García Diego

Daniel García Diego (Salamanca, 1983) studeerde aan het Berklee College of Music in Boston en kreeg les van de Panamese Grammy-winnaar Danilo Pérez, die als pianist bij Wayne Shorter wereldfaam vergaarde. Pérez werd zijn mentor en speelde een belangrijke rol in zijn ontwikkeling.
Daniel García Diego zou al tijdens onze Intermezzo Serie van juni zijn Nederlandse debuut maken. Nu komt hij met zijn trio voor het eerst naar Nederland voor deze bijzondere achtste editie van de Flamenco Biënnale Nederland.

Travesuras

Het album Travesuras is een verrassende mix van jazz, afrocubaanse ritmes en flamenco. Daniel García Diego dook hiervoor diep in de muziek van zijn geboorteland, en combineerde deze met het vocabulaire van het moderne pianotrio, met buitengewone energie en virtuositeit. Het resultaat is een expressieve eigen stijl waar ritmische intensiteit hand in hand gaat met melodische rijkheid en harmonische finesse.

Daniel García Diego Trio

Travesuras

Duration
1 uur 22 minuten

Support Flamenco Biennale
Daniel García Diego Trio
Travesuras
Stream31 Jan. 2021
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Daniel García Diego Trio
Travesuras
Stream31 Jan. 2021

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd