Rocío Molina

El Aire Mueve

06 Feb 2021
06 Feb 2021

Online streaming event

Zaterdag 16 oktober 2021 om 20.00 CET

[English below]
Als opmaat naar de LIVE Flamenco Biënnale 2021 Part 2 hernemen we van 14 tot en met 17 oktober nog één keer de online editie Flamenco Biënnale (A)Live & Streaming waarmee we in volle winterse lockdown je vanuit Madrid en Sevilla je huiskamer kwamen binnen wervelen. We ontvingen zoveel blije en enthousiaste reacties dat we de streams nog één keer online beschikbaar stellen tot en met 24 oktober! Geniet in deze exclusieve REPLAY nog één keer van dansmakers Rocío Molina, Andrés Marín, Ana Morales, Vanesa Aibar en de jazzflamenco-trio’s van Pablo Martín Caminero en Daniel Diego García.

Dansvoorstelling op donatie

Dit streaming event is gratis, maar een symbolische donatie is van harte welkom! (Gebruik daarvoor het donatieblok rechts op de pagina)

El Aire Mueve

Danseres/choreograaf Rocío Molina, de Madonna van de hedendaagse flamenco, brengt met haar drie gitaristen Eduardo Trassiera, Yerai Cortés en Rafael Rodríguez een nieuw, speciaal voor de biënnale gemaakte korte nieuwe creatie. Vanuit haar studio La Aceitera, een oude olijfboerderij even buiten Sevilla, filmden we met een cameraploeg in situ een speciaal voor de FBN gemaakte creatie: El Aire Mueve, een alternatief voor Al Fondo Riela dat nu eindelijk te zien zal zijn op 7 november 2021. Die livevoorstelling is ook gelijk de spectaculaire opening van de Flamenco Biënnale Part 2. Wilt u tickets kopen voor die voorstelling? Kijk onderaan deze pagina bij "Bekijk ook".

Rocío Molina

In de voetsporen van flamencovernieuwer Israel Galván zet de danseres/choreografe uit Málaga (1984) eigengereid en brutaal haar lichaam en haar vrouwelijkheid in op zoek naar een nieuwe flamenco-esthetiek. Ze schendt daarbij graag de heilige huisjes van de traditie.

Rocío Molina

El Aire Mueve

Duration
1 uur

Support Flamenco Biennale
Rocío Molina
El Aire Mueve
Stream06 Feb. 2021
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Rocío Molina
El Aire Mueve
Stream06 Feb. 2021

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd