Rocío Molina

Masterclass dance by Rocío Molina

08 Nov 2021
08 Nov 2021

In deze masterclass aan (semi-)professionele dansers krijgt het publiek een uniek kijkje in de flamencokeuken. Na de succesvolle openbare masterclasses van dansers als Farruquito, Antonio Canales, Isabel Bayón, Patricia Guerrero en Vanesa Aibar tijdens vorige edities van de Flamenco Biënnale in de OBA, is het nu de beurt aan de ‘Madonna van de hedendaagse flamenco’ Rocío Molina. Wat is het geheim achter haar poëtische en tegelijk zo aardse dansstijl? Hoe geeft zij haar leerlingen hun persoonlijke visie mee, wat maakt een danser ‘flamenco’ op toneel? Maak van dichtbij mee hoe talentvolle Nederlandse dansers werken aan hun expressie en techniek. En zie (dit maal op anderhalve meter) hoe deze grote internationale ster van de flamencodans haar kunst overdraagt aan talentvolle professionals in spe.

Elena La Grulla (Moscow, 1990) moved to Spain from Russia, having been deeply affected by flamenco dance in Moscow.

In Madrid, the famous flamenco studio Amor de Dios became her second home for many years. Based in Brussels, she now teaches classes, workshops and performs in Belgium, the Netherlands, France and Russia, together with flamenco singer José Ligero ‘El Titi’. Her style is precise, energetic and elegant, with an impressive sense of rhythm.

Watch the livestream on the 8th november:

Rocío Molina

Masterclass dance by Rocío Molina

Duration
60 minuten

Support Flamenco Biennale
Rocío Molina
Masterclass dance by Rocío Molina
Stream08 Nov. 2021
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Rocío Molina
Masterclass dance by Rocío Molina
Stream08 Nov. 2021

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd