Rocío Molina

The Making of Trilogía sobre la guitarra

07 nov 2021
07 nov 2021

Flamenco Biënnale 2021 reportage

Bekijk hier de reportage die de Flamenco Biënnale maakte rond Al Fondo Riela, de voorstelling van Rocío Molina. Met haar vierden we de opening van onze live editie 2021 in een uitzinnige en uitverkochte Schouwburg Utrecht.

Rocío Molina, de ‘Madonna van de hedendaagse flamenco’ vertelt voor de camera openhartig hoe ze zichzelf na haar prille moederschap opnieuw uitvond in Al Fondo Riela (Rimpeling in de Diepte). Met onvoorstelbare fysieke poëzie en samen met de jonge topgitaristen Eduardo Trasierra en Yerai Cortés, bracht ze een eerbetoon aan de gitaar.
“Tijdens het maken van deze voorstelling vond ik eigenlijk dat de hele dans mocht verdwijnen. Dat ik als danser, ja zelfs als persoon mocht verdwijnen. Ik wilde slechts met mijn lichaam luisteren naar elke noot van de gitaar, zelf een vibratie worden, net als die van het instrument.”

Rocío Molina

The Making of Trilogía sobre la guitarra

Duur
20 minuten

Bekijk hier de reportage die de Flamenco Biënnale maakte rond Al Fondo Riela, de voorstelling van Rocío Molina. De ‘Madonna van de hedendaagse flamenco’ vertelt voor de camera openhartig hoe ze zichzelf na haar prille moederschap opnieuw uitvond in Al Fondo Riela (Rimpeling in de Diepte). Met onvoorstelbare fysieke poëzie en samen met de jonge topgitaristen Eduardo Trasierra en Yerai Cortés, bracht ze een eerbetoon aan de gitaar.

Steun Flamenco Biennale
Rocío Molina
The Making of Trilogía sobre la guitarra
Stream07 Nov. 2021
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Rocío Molina
The Making of Trilogía sobre la guitarra
Stream07 Nov. 2021

Steun Ons

Flamenco op het scherpst van de snede. Ritmes die roeren, raken, dát is de Flamenco Biënnale Nederland. Steun ons met een gift, eenmalig of periodiek en maak ons avontuurlijke festivalprogramma mede mogelijk.

Doe een gift of bekijk de reportage
Ik ben al geabonneerd