Daniel García Diego Trio

Travesuras

15 Oct 2021
15 Oct 2021

Online streaming event

15 oktober 2021 om 20.00 CET

[English below]
Als opmaat naar de LIVE Flamenco Biënnale 2021 Part 2 hernemen we van 14 tot en met 17 oktober nog één keer de online editie Flamenco Biënnale (A)Live & Streaming waarmee we in volle winterse lockdown je vanuit Madrid en Sevilla je huiskamer kwamen binnen wervelen. We ontvingen zoveel blije en enthousiaste reacties dat we de streams nog één keer online beschikbaar stellen tot en met 24 oktober! Geniet in deze exclusieve REPLAY nog één keer van dansmakers Rocío Molina, Andrés Marín, Ana Morales, Vanesa Aibar en de jazzflamenco-trio’s van Pablo Martín Caminero en Daniel Diego García.

Concert op donatie

Dit streaming event is gratis, maar een symbolische donatie is van harte welkom! (Gebruik daarvoor het donatieblok rechts op de pagina)

Daniel García Diego

Daniel García Diego (Salamanca, 1983) studeerde aan het Berklee College of Music in Boston en kreeg les van de Panamese Grammy-winnaar Danilo Pérez, die als pianist bij Wayne Shorter wereldfaam vergaarde. Pérez werd zijn mentor en speelde een belangrijke rol in zijn ontwikkeling.
Daniel García Diego zou al tijdens onze Intermezzo Serie van juni zijn Nederlandse debuut maken. Nu komt hij met zijn trio voor het eerst naar Nederland voor deze bijzondere achtste editie van de Flamenco Biënnale Nederland.

Travesuras

Het album Travesuras is een verrassende mix van jazz, afrocubaanse ritmes en flamenco. Daniel García Diego dook hiervoor diep in de muziek van zijn geboorteland, en combineerde deze met het vocabulaire van het moderne pianotrio, met buitengewone energie en virtuositeit. Het resultaat is een expressieve eigen stijl waar ritmische intensiteit hand in hand gaat met melodische rijkheid en harmonische finesse.

Donation-based concert stream

In January and February 2021 we turned the covid restrictions into a happy event: spectacular online performances "(A)Live & Streaming" directly from Spain. So many of you expressed your gratitude and excitement about this event, that we decided to offer it to you one last time!

This streaming event is free of charge, but a symbolic gift is more than welcome. (Please use the donation block on the right)

Daniel García Diego Trio

Gearchiveerd: Travesuras

Duur
1 uur 22 minuten

Travesuras is een verrassende mix van jazz, afrocubaanse ritmes en flamenco. Daniel García Diego dook hiervoor diep in de muziek van zijn geboorteland, en combineerde deze met het vocabulaire van het moderne pianotrio, met buitengewone energie en virtuositeit.

Donatie toevoegen
Daniel García Diego Trio
Gearchiveerd: Travesuras
Stream15 OCT. 2021
Your Details
Payment
Heb je al een ticket? Log hier in
Daniel García Diego Trio
Gearchiveerd: Travesuras
Stream15 OCT. 2021
Ik ben al geabonneerd